מחפשת מתכון טוב לדייסת שיבולת שועל – כלומר קוואקר. רצוי ועדיף מתכון טבעוני
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
רשימת המרכיבים להכנת דייסת שיבולת שועל לבוקר. היתרונות בדייסת שיבולת שועל היא כמות החלבון הגבוהה יחסית למנה וכמות הסיבים התזונתיים שמשפרת תהליכי עיכול ומאיטה את קצב הפיכת המזון לסוכרים מה שגורם לשובע למשך זמן ממושך.
המצרכים הדרושים להכנת דייסת שיבולת שועל
1 כוס שיבולת שועל – קוואקר
1 כוס מים
1 כוס חלב אפשר סוגי חלב צמחי למי שרוצה שהמנה תהיה טבעונית
מעט קינמון
צימוקים
להמתקה – סוכר / דבש / סילאן
בננה חתוכה לקוביות / תפוח עץ / כיום ניתן לרכוש פירות יער קפואים בסופר – מומלץ מאוד להוסיף
אפשר להוסיף גרגירי צ'יה
אגוזים ושקדים
הוראות הכנה לדייסת שיבולת שועל
יש שתי אפשרויות להכנת שיבולת השועל – הגרסה המובשלת – שהיא מאוד פשוטה פשוט יש להכניס את כל החומרים לסיר קטן. לבשל על אש קטנה תוך כדי ערבוב. את הפירות להוסיף אחרי שמורידים מהאש.
האפשרות השניה למי שמעדיף אוכל טבעי – והיא פשוט לשים את כל המרכיבים בקערה ולהשרות לפחות חצי שעה את החומרים עד שהשיבולת סופחת את הנוזלים ומתנפחת. הגרסה הזו חביבה על אוהבי המזון הנע – ראו פוד.
סה"כ מדובר בדייסה מהירה להכנה – תלמדו להכין את השיבולת שועל באופן החביב עליכם. כאמור מדובר במנה מאוד טעימה ומשביעה. למי שרוצה ניתן להחליף את המים בכוס של מיץ תפוזים סחוט טרי.
בתאבון 🙂