הרשמה

כניסה

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

הקלידו שם משתמש

הקלידו כתובת אימייל

ביחרו כותרת ברורה לשאלה כדי שיהיה אפשר לענות לכם בקלות

ביחרו את הקטגוריה המתאימה על מנת למצוא את השאלה שלכם בקלות

אנא בחר מילות מפתח מתאימות:question, poll.

הקלד את התיאור בהרחבה

ביחרו סוג וידאו

Put here the video id : https://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs Ex: 'sdUUx5FdySs'.

Captcha לחץ על התמונה כדי לעדכן את captcha.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

אנונימי
  • 0

כיצד לצלות נקניקיות ובשרים על הגריל ?

  • 0

כיצד לצלות נקניקיות ובשרים על הגריל ?

2 Answers

  1. מה שחשוב בנקניקיות זה לא להרוג אותן, תן להם מכת צליה טובה על האש ואחר כך אפשר לשים אותם לחימום.
    יש גם סוגים שונים של נקנינקיות – הכי פשוטות כמו של זוגלובק וכו' הן למעשה כמעט מוכנות אז רק לתת להם צליה. מרגזים ונקניקיות של קצבים דורשות צליה ממושכת. אגב, כל נקניקית עוף חייב להיות מוכנה וצלויה לחלוטין בגלל חשש לסלומונלה.

    • 0
  2. תשובה זו נערכה

    צליית בשר על הגריל הפכה להיות מעין ספורט לאומי וכל אחד יש לו את השיטות שלו. כאן ניתן לך הטירון את העצות אשר יאפשרו להכין לחברים ולמשפחה ארוחה סבירה ולא תבייש את עצמך בפני המומחים. אנו מתייחסים כאן לנקניקיות אך ההוראות מתאימות לכל סוגי הבשר:
    שלב 1 – מטבע הדברים מתקן הגריל הוא רב שימושי ויש לו נטייה לצבור משקעים בגוף המתקן ועל הרשת עצמה. ניקוי תדיר של המתקן ימנע התלקחויות אשר פוגעות בבשר. מאחר ומיקום הגריל הוא מקום התוודעות לאורחים, חברים או משפחה וגריל נקי יעזור לאווירה.
    הצלחה עם הבשר מתחילה בחנות. כדאי לקנות את הבשרים, אצל קצב מומחה. בסופרים מוכרים לרוב בשר מופש ולא טרי הם מכנים אותו בשמות שונים. תבקשו התחייבות על "בשר טרי".
    שלב 2 – בישול מוקדם אינו טאבו – ניתן לבשל את הנקניקיות למשך 8 או עשר דקות בנזיד או ציר או אפילו בירה. את שארית הבירה כדאי לשפוך.
    שלב 3 – רצוי לצלות על חום נמוך לאט לאט, תוך כיסוי הגריל. אם אתה משתמש בגריל פחמים דאג ששכבת הפחמים הרוחשים תהיה אחידה ותוכל לקבוע אם החום מספיק על ידי קרוב כף ידך לגריל ואם תוכל להחזיק את היד כחמש שניות קרוב לרשת החום תקין. בגריל של גז כדאי להתחיל במדיום ולעבור לאחר כמה דקות לחום נמוך יותר. גם כאן כדאי לכסות את הגריל.
    שלב 4 – הימנע מלהבות. הן פוגעות בנקניקיות. במקרה של להבות הסט את הנקניקיות הצידה וכבה את הלהבות. כדאי להחזיק בהישג יד בקבוק ריסוס עם מים. השימוש בצינור השקאה יהיה מוגזם!! להבות גדולות ובלתי מבוקרות לא ייטיבו עם הבשר וגם השכנים לא יאהבו זאת.
    שלב 5 – סובב את הנקניקיות כל חמש דקות תוך שימוש במלקחיים. לא להשתמש במזלג שכן המזלג יפגע בנקניקיה ויגרום לה לאבד את הנוזלים והטעמים העצורים בתוכה. זמן הצלייה של נקניקיות הוא כחצי שעה או מעט פחות.
    שלב 6 – עם זאת, יש לבדוק כל הזמן אם הנקניקיות מוכנות. ניתן אפילו להשתמש במדחום למרות שהמומחה ייעשה זאת בסתר.
    שלב 7 – כל סוג של בשר ידרוש זמן שונה והמומחיות תבוא עם הזמן אך העיקרון יהיה תמיד זהה.

    • 0
לענות לשאלה

לענות לשאלה

Browse

ביחרו סוג וידאו

Put here the video id : https://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs Ex: 'sdUUx5FdySs'.

Captcha לחץ על התמונה כדי לעדכן את captcha.