איך לקצץ פירות יבשים שלא ידבקו ?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
פירות יבשים הם תוספת נפלאה לכמעט כל סוג מזון, הם מוסיפים ארומה המיוחדת להם. אולם אחת הבעיות היא בעבודה עם פירות היבשים שכן הפרי היבש עתיר הסוכר הופך את העבודה עם הפרי לבלתי נסבלת בשל הדביקות הרבה.
שלב 1 – יש להכניס את הפירות למשך שעה למקפיא.
שלב 2 – מספרים של מטבח יעילים יותר לקיצוץ הפרי על פני סכין.
שלב 3 – במעבד מזון שמים כמות קטנה של פירות זורים מעליהם מעט סוכר.
שלב 4 – בכל מקרה מספריים, סכין, או להב של מעבד מזון רצוי לרסס מעט בשמן כדי להקל על עבודת החיתוך
חשוב לזכור שבנוסף לטעמם הנפלא של הפירות היבשים, הם מכילים כמות רבה של סוכר הגורמת להשמנה.