Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
דברים שצריך שומשום מלא, גרעיני חמניה, זרעי פשתן
שלב 1 – מומלץ לאכול עם ארוחת הצהריים והערב סלט ירקות כתוספת, אבל עם כמה תוספות קטנות, הסלט מקבל תוספת טובה של ערכים תזונתיים וטעם.
שלב 2 – קונים שקית של קילו של שומשום מלא אורגני (לא יקר ומחזיק חודשים), ומוסיפים כפית גדושה לסלט על כל סועד. השומשום מוסיף חומצות אמינו, סידן, ברזל, אבץ, חומצה פולית ועוד.
שלב 3 – גם זרעי פשתן אורגניים אפשר לקנות בחבילה של קילו בסופרמרקט. הם עשירים בחומצות שומן טובות שמורידות כולסטרול, סיבים ועוד. להוסיף כחצי כפית לקערת סלט.
שלב 4 – גרעיני חמניה לא קלויים אפשר לקנות במשקל בכל חנות טבע. מוסיפים לפי הטעם.
שלב 5 – הכי טעים לזרות את התוספות האלו על תחתית הקערה, להוסיף שמן זית ורק אז להתחיל לחתוך את הירקות והכניס לקערה. ככה השמן מרכך את הגרעינים והם משחררים יותר טעם ויותר חומרים מזינים.