נשאר לי פירה תפוחי אדמה מארוחת ערב – איך אפשר לשדרג שאריות פירה מאתמול?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
אם שמרת את הפירה בכלי מכוסה והכנסת למקרר אז אפשר לבשל מחדש, אחרת עדיף לזרוק כי אי אפשר להציל פירה שישב במקרר בלי מכסה..
מוסיפים כף של רוטב סויה, וכמה טיפות שמן סומסום, מערבבים ומחממים לזמן קצר על אש יחסית גבוהה עד שמריחים את התחתית נשרפת קצת. אפשר לתבל בקצת כמון.
זה יוצא מאוד טעים.