Related Questions

1 Answer

  1. מצרכים
    2 כפות שמן זית
    4 שיני שום קצוצות
    2 בצלים בינונים
    4 קופסאות שימורים של עגבניות מרוסקות
    1 כף פילפל שחור
    קורט מלח
    כף סוכר
    1 כף חוואיג'
    פטרוזיליה קצוצה

    אופן ההכנה

    המרק הזה ממש קל להכנה, החלק החשוב בו זה לקנות את קופסות השימורים 🙂 למרות שאפשר לרסק גם עגבניות טריות וקלופות, אבל אני מעדיפה קופסאות. מחממים בסיר את שמן הזית, משחימים מעט את הבצלים ומוסיפים את שיני השום לקראת סוף ההשחמה. רגע לפני ששיני השום נשרפות מרוקנים את רוטב העגבניות אל הסיר ומרתיחים. מוסיפים את התבלינים ומבלשים על אש קטנה כ – 40 דקות. מגישים בצלחת עמוקה עם קרוטונים או לחמניות קלויות בתנור טבולות במעט שמן זית. כמובן שניתן להקרים את המרק אם מוסיפי שמנת, אבל הסבר מדויק בפעם הבאה. בהצלחה.

    • 0
לענות לשאלה

לענות לשאלה

Browse

ביחרו סוג וידאו

Put Video ID here: https://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs Ex: "sdUUx5FdySs".