הרשמה

כניסה

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

הקלידו שם משתמש

הקלידו כתובת אימייל

ביחרו כותרת ברורה לשאלה כדי שיהיה אפשר לענות לכם בקלות

ביחרו את הקטגוריה המתאימה על מנת למצוא את השאלה שלכם בקלות

אנא בחר מילות מפתח מתאימות:question, poll.

הקלד את התיאור בהרחבה

ביחרו סוג וידאו

Put here the video id : https://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs Ex: 'sdUUx5FdySs'.

Captcha לחץ על התמונה כדי לעדכן את captcha.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

אנונימי
  • 0

איך מקציפים קצפת ?

  • 0

איך מקציפים קצפת ?

1 Answer

  1. אין דומה לטעם של קצפת טרייה על לפתנים אם כתוספת מעל או כחלק בלתי נפרד מהלפתן. הכנת הקצפת אם נעשית כיאות היא קלה ומהירה להכנה. להלן מספר הצעות על הדרך המהירה והטובה ביותר להכנת הקצפת. מילת המפתח להכנת קצפת טובה היא קור.

    דברים שצריך מיקסר, קערה, שמנת להקצפה, סוכר

    שלב 1 – מזגו את השמנת המתוקה לתוך הכלי בו אתם מתכוונים להכין את הקצפת. עדיף לעשות זאת בכלי מתכת שכן הוא מעביר ושומר קור יותר טוב בהרבה מכלי פלסטיק או זכוכית. שימו את הכלי עם השמנת במקפיא למשך חמש דקות.

    שלב 2 – לאחר הוצאת הכלי מהמקפיא יש להתחיל מיד בהקצפה. יש לדעת כי כאשר השמנת קרה יותר היא מוקצפת טוב יותר ומהר יותר. הזמן המשוער להקצפה ידנית הוא כדקה ועוד פחות במערבל ידני או חשמלי.

    שלב 3 – עתה המתיקו את השמנת/קצפת בכל שיטה בה תבחרו. מומלץ באבקת סוכר בה נהוג להשתמש בהמתקת עוגות בלתי מוקפאות על ידי פיזור מלמעלה.

    שלב 4 – לשיפור הטעם ניתן להוסיף חצי כפית של תמצית וניל לכל כוס שמנת. ניתן גם להוסיף זרעי וניל, מי ורדים או קינמון או כל טעם נבחר אחר.

    חשוב שהכלים להקצפה יהיהו קרים – אפשר להכניס את הקערה ואת המקציפים של המיקסר למקפיא לכ – 15 דקות. שימו לב שהמיקסר שלכם לא מפזר את חום המנוע שלו כלפי מטה, עם מקסרים מהסוג הזה (בד"כ מיקסרים זולים ) לא ניתן להקציף קצפת

    • 0
לענות לשאלה

לענות לשאלה

Browse

ביחרו סוג וידאו

Put here the video id : https://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs Ex: 'sdUUx5FdySs'.

Captcha לחץ על התמונה כדי לעדכן את captcha.