מתה לאכול ברבוניות ברוטב עגבניות חריף כמו שסבתא שלי היתה עושה לא מוצאת מתכון טוב. האם יש לכם המלצה על מתכון טוב?
מתה לאכול ברבוניות ברוטב עגבניות חריף כמו שסבתא שלי היתה עושה לא מוצאת מתכון טוב.
האם יש לכם המלצה על מתכון טוב?
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
מצרכים 10 דגי ברבוניות גדולים 1/2 כוס קמח 1/2 כוס שמן זית לרוטב 5 עגבניות קלופות וקצוצות פלפל חריף קצוץ 5 שיני שום קצוץ 1/3 כוס שמן זית מלח פלפל שחור 4 כפות ריחן טרי קצוץ 4 כפות פטרוזיליה קצוצה 1/4 כוס יין לבן יבש אופן ההכנה בסיר קטן מניחים את כל החומרים לרוטב , מרתיחים מנמיכים להבה ומבשלים כרבע שעהRead more
מצרכים
10 דגי ברבוניות גדולים
1/2 כוס קמח
1/2 כוס שמן זית
לרוטב
5 עגבניות קלופות וקצוצות
פלפל חריף קצוץ
5 שיני שום קצוץ
1/3 כוס שמן זית
מלח פלפל שחור
4 כפות ריחן טרי קצוץ
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס יין לבן יבש
אופן ההכנה
בסיר קטן מניחים את כל החומרים לרוטב , מרתיחים מנמיכים להבה ומבשלים כרבע שעה.
See lessאת הברבניות מתבלים בקמח ומטגנים במחבת בשמן הזית כשהדג מקבל צבע זהוב מוצאים ומניחים בצד.
שופכים את השמן מהמחבת, מחזירים את הדגים, יוצקים מעליהם את הרוטב שבסיר, ממשיכים לבשל כ-10 דקות נוספות.
מגישים חם
לחם שחור לניגוב הרוטב
בליווי כוס יין לבן צונן