כניסה

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

הקלידו שם משתמש

הקלידו כתובת אימייל

ביחרו את הקטגוריה המתאימה על מנת למצוא את השאלה שלכם בקלות

אנא בחר מילות מפתח מתאימות:אוכל, מסיבה, משחק וכו'.

הקלד את התיאור בהרחבה

ביחרו סוג וידאו

Put here the video id : https://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs Ex: 'sdUUx5FdySs'.

Captcha לחץ על התמונה כדי לעדכן את captcha.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

אנונימי
  • 0

עוף בתנור

  • 0

עוף בתנור – מחפשת מתכון מצויין של עוף בתנור משהו לא קשה להכנה

Related Questions

1 Answer

  1. מתכון קל לעוף בתנור – מומלץ!

    החלק הכי חשוב בהכנת המתכון הוא כמובן קניה של עוף טרי ושימוש בשאר החומרים כשהם טריים.
    המתכון כאן הוא עבור עוף צלוי – מהירות הכנה של כעשר דקות הכנה וכשעה צליה.
    לרוב לא נשאר מה לאכול מיציאת העוף מהתנור אז אל תבנו על מנת לכל השבוע 🙂

    חומרים להכנת עוף בתנור:

    1 עוף  – ניתן לעשות את אותו הדבר עם כרעיים או שוקיים
    2. 3 שני שום טריות
    3. פפריקה אדומה מתוקה
    4. שמן זית
    5. מלח
    6. פלפל שחור
    7. תפוחי אדמה

    אופן ההכנה של עוף בתנור

    מערבבים את כל החומרים בקערה, את שני השום קוצצים או מרסקים ומשרים את העוף. המהדרין משרים את העוף למשך יממה וניתן כמובן לטבל עם כל תבלין נוסף שאתם אוהבים החל מטימין ועד דבש.
    ניתן כמובן גם לקחת את העוף רק לעטוף אותו בשמן והתבלינים ולהכניס ישר לתנור – יצא גם טעים.
    בנוסף, יש מי שלא אוהבים את העור של העוף הם יכולים להסיר את העור של העוף גם בשלב הזה  – אם אתם מאלו שכן אוהבים וודאו שלא נשארו נוצות בחלק החיצוני ובהמשך נסביר איך לייצר פריכות.

    אחרי שטיבלתם את העוף שימו אותו במרכז של תבנית אפיה – עדיפות לכזו מזכוכית – לא קריטי. ופזרו את תפוחי האדמה אותם תחתכו לקוביות בגודל של כ 3 סנטמיטר.
    עטפו את התבנית בנייר כסף – זה חשוב בשלב הזה על מנת לשמור על עסיסיות של העוף ולא ליבש אותו. הכניסו לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות. ומכניסים לכ 30-40 דקות של חימום. ניתן לעשות את זה גם בטורבו.

    רק כשתפוחי האדמה מוכנים – כלומר תפוחי האדמה רכים – מעלים את חום התנור למקסימום. בשלב שהתנור הגיע למקסימום מעלות, מורידים את נייר הכסף ומשחימים את העוף.
    בשלב הזה תאלצו לעבוד מהר אם אתם רוצים לצלות את העוף מכל הכיוונים – קחו בחשבון שכל שהיי בתנור מייבשת את העוף.

    מוצאים את העוף מהתנור כשקיבלתם את התוצאות הרצויות.

    בתאבון!

     

     

    • 0
לענות לשאלה

לענות לשאלה

Browse

ביחרו סוג וידאו

Put here the video id : https://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs Ex: 'sdUUx5FdySs'.

Captcha לחץ על התמונה כדי לעדכן את captcha.