הרשמה

כניסה

Forgot Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

הקלידו שם משתמש

הקלידו כתובת אימייל

ביחרו כותרת ברורה לשאלה כדי שיהיה אפשר לענות לכם בקלות

ביחרו את הקטגוריה המתאימה על מנת למצוא את השאלה שלכם בקלות

אנא בחר מילות מפתח מתאימות:אוכל, מסיבה, משחק וכו'.

הקלד את התיאור בהרחבה

ביחרו סוג וידאו

Put here the video id : https://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs Ex: 'sdUUx5FdySs'.

Captcha לחץ על התמונה כדי לעדכן את captcha.

Please briefly explain why you feel this answer should be reported.

Discy Latest Questions

  1. מה שחשוב בנקניקיות זה לא להרוג אותן, תן להם מכת צליה טובה על האש ואחר כך אפשר לשים אותם לחימום. יש גם סוגים שונים של נקנינקיות - הכי פשוטות כמו של זוגלובק וכו' הן למעשה כמעט מוכנות אז רק לתת להם צליה. מרגזים ונקניקיות של קצבים דורשות צליה ממושכת. אגב, כל נקניקית עוף חייב להיות מוכנה וצלויה לחלוטין בקיראו עוד

אנונימי
  • 0
  • 0

איך להבדיל בין בשר בקר טרי לבשר שאינו טרי ?  

  1. לא משנה כמה תנסו לבשל עם בשר שאינו טרי, לאולם לא תצליחו להכין אוכל טעים ואיכותי. בעיה נוספת ומסוכנת היא - בשימוש בבשר טרי אתם מסתכנים בחשיפה לחיידקים וטפילים המסוכנים לבריאות. שלב 1 - בשר טרי הינו בעל מרקם אדום ומבריק. בשר טרי לאחר שלוחצים על מידת עליו ומרפים הוא חוזר למצב הראשוני . בבשר טרי יופיעוקיראו עוד

אנונימי
  • 0
  • 0

איך מחליטים מה לקנות בשר קפוא או מופשר ? תמיד בדילמה בסופר

  1. כל מה שצריך לדעת על נתח בשר טרי או קפוא על רגל אחת שלב 1 - לתבשיל בשר הכי מומלץ לקנות בשר טרי, איך יודעים שאכן הנתח טרי?? קצב שנותנים בו אמון, והדבר החשוב שהבשר אינו מגיר נוזלים הניגרים ממנו, נתח שיש בו נוזלים הוא מעיד לרוב על בשר מופשר. חשוב לשים לב שנתח הבשר יהיה בצבע וורוד בוהק ולא אדום אדום, צבעקיראו עוד