Discy Latest שאלות

אנונימי
  • 0
  • 0

כיצד לצלות נקניקיות ובשרים על הגריל ?

כיצד לצלות נקניקיות ובשרים על הגריל ?

Read less
  1. מה שחשוב בנקניקיות זה לא להרוג אותן, תן להם מכת צליה טובה על האש ואחר כך אפשר לשים אותם לחימום. יש גם סוגים שונים של נקנינקיות - הכי פשוטות כמו של זוגלובק וכו' הן למעשה כמעט מוכנות אז רק לתת להם צליה. מרגזים ונקניקיות של קצבים דורשות צליה ממושכת. אגב, כל נקניקית עוף חייב להיות מוכנה וצלויה לחלוטין בקיראו עוד

    מה שחשוב בנקניקיות זה לא להרוג אותן, תן להם מכת צליה טובה על האש ואחר כך אפשר לשים אותם לחימום.
    יש גם סוגים שונים של נקנינקיות – הכי פשוטות כמו של זוגלובק וכו' הן למעשה כמעט מוכנות אז רק לתת להם צליה. מרגזים ונקניקיות של קצבים דורשות צליה ממושכת. אגב, כל נקניקית עוף חייב להיות מוכנה וצלויה לחלוטין בגלל חשש לסלומונלה.

    See less
    • 0
אנונימי
  • 0
  • 0

איך להבדיל בין בשר בקר טרי לבשר שאינו טרי ?  

איך להבדיל בין בשר בקר טרי לבשר שאינו טרי ?

 

Read less
  1. לא משנה כמה תנסו לבשל עם בשר שאינו טרי, לאולם לא תצליחו להכין אוכל טעים ואיכותי. בעיה נוספת ומסוכנת היא - בשימוש בבשר טרי אתם מסתכנים בחשיפה לחיידקים וטפילים המסוכנים לבריאות. שלב 1 - בשר טרי הינו בעל מרקם אדום ומבריק. בשר טרי לאחר שלוחצים על מידת עליו ומרפים הוא חוזר למצב הראשוני . בבשר טרי יופיעוקיראו עוד

    לא משנה כמה תנסו לבשל עם בשר שאינו טרי, לאולם לא תצליחו להכין אוכל טעים ואיכותי. בעיה נוספת ומסוכנת היא – בשימוש בבשר טרי אתם מסתכנים בחשיפה לחיידקים וטפילים המסוכנים לבריאות.

    שלב 1 – בשר טרי הינו בעל מרקם אדום ומבריק. בשר טרי לאחר שלוחצים על מידת עליו ומרפים הוא חוזר למצב הראשוני .
    בבשר טרי יופיעו עליו מספר הטבעות בצבע כחול, המצביעות על כשרות,או על שחיטה
    בפקוח וטרינרי.

    שלב 2 – רצועות השומן או העורקים יהיו בגוון לבן בהיר .

    שלב 3 – בשר שאינו טרי בעל גוון אדום דהוי בלי ברק. בבשר לא טרי לאחר שלוחצים עליו אינו קפיצי ולא ממהר לחזור למצב הקודם.
    בבשר שאינו טרי רצועות העורקים יהיו בגוונים אדום ורוד.

    שלב 4 – הטוב ביותר אמצו לכם קצב שתוכלו לתת בו אמון.

    See less
    • 0
אנונימי
  • 0
  • 0

איך מחליטים מה לקנות בשר קפוא או מופשר ? תמיד בדילמה בסופר

איך מחליטים מה לקנות בשר קפוא או מופשר ? תמיד בדילמה בסופר

Read less
  1. כל מה שצריך לדעת על נתח בשר טרי או קפוא על רגל אחת שלב 1 - לתבשיל בשר הכי מומלץ לקנות בשר טרי, איך יודעים שאכן הנתח טרי?? קצב שנותנים בו אמון, והדבר החשוב שהבשר אינו מגיר נוזלים הניגרים ממנו, נתח שיש בו נוזלים הוא מעיד לרוב על בשר מופשר. חשוב לשים לב שנתח הבשר יהיה בצבע וורוד בוהק ולא אדום אדום, צבעקיראו עוד

    כל מה שצריך לדעת על נתח בשר טרי או קפוא על רגל אחת

    שלב 1 – לתבשיל בשר הכי מומלץ לקנות בשר טרי, איך יודעים שאכן הנתח טרי??
    קצב שנותנים בו אמון, והדבר החשוב שהבשר אינו מגיר נוזלים הניגרים ממנו,
    נתח שיש בו נוזלים הוא מעיד לרוב על בשר מופשר.

    חשוב לשים לב שנתח הבשר יהיה בצבע וורוד בוהק ולא אדום אדום, צבע אדום
    כהה מעיד על חוסר טריות.

    האופציה הזולה יותר היא הבשר הקפוא, קנו אותו קפוא מהמקפיאים
    והפשירו בעצמכם, שימו לבל שעל האריזה מצוין שהבשר אינו מעובד
    ומכיל עד 10% מים, מפשירים באיטיות במקרר למשך הלילה, ומייבשים
    במגבת נייר לפני הבישול.

    הימנעו מקניית בשר טרי מופשר או מצונן שמציעים במסווה בשר טרי.

    נתח עגל צעיר רך יותר מטבעו, ומתבשל מהר יותר, מתאים לצלי וגולש.

    See less
    • 0