כיצד לצלות נקניקיות ובשרים על הגריל ?
לא משנה כמה תנסו לבשל עם בשר שאינו טרי, לאולם לא תצליחו להכין אוכל טעים ואיכותי. בעיה נוספת ומסוכנת היא - בשימוש בבשר טרי אתם מסתכנים בחשיפה לחיידקים וטפילים המסוכנים לבריאות. שלב 1 - בשר טרי הינו בעל מרקם אדום ומבריק. בשר טרי לאחר שלוחצים על מידת עליו ומרפים הוא חוזר למצב הראשוני . בבשר טרי יופיעוRead more
לא משנה כמה תנסו לבשל עם בשר שאינו טרי, לאולם לא תצליחו להכין אוכל טעים ואיכותי. בעיה נוספת ומסוכנת היא – בשימוש בבשר טרי אתם מסתכנים בחשיפה לחיידקים וטפילים המסוכנים לבריאות.
שלב 1 – בשר טרי הינו בעל מרקם אדום ומבריק. בשר טרי לאחר שלוחצים על מידת עליו ומרפים הוא חוזר למצב הראשוני .
בבשר טרי יופיעו עליו מספר הטבעות בצבע כחול, המצביעות על כשרות,או על שחיטה
בפקוח וטרינרי.
שלב 2 – רצועות השומן או העורקים יהיו בגוון לבן בהיר .
שלב 3 – בשר שאינו טרי בעל גוון אדום דהוי בלי ברק. בבשר לא טרי לאחר שלוחצים עליו אינו קפיצי ולא ממהר לחזור למצב הקודם.
בבשר שאינו טרי רצועות העורקים יהיו בגוונים אדום ורוד.
שלב 4 – הטוב ביותר אמצו לכם קצב שתוכלו לתת בו אמון.
See less
מה שחשוב בנקניקיות זה לא להרוג אותן, תן להם מכת צליה טובה על האש ואחר כך אפשר לשים אותם לחימום. יש גם סוגים שונים של נקנינקיות - הכי פשוטות כמו של זוגלובק וכו' הן למעשה כמעט מוכנות אז רק לתת להם צליה. מרגזים ונקניקיות של קצבים דורשות צליה ממושכת. אגב, כל נקניקית עוף חייב להיות מוכנה וצלויה לחלוטין בRead more
מה שחשוב בנקניקיות זה לא להרוג אותן, תן להם מכת צליה טובה על האש ואחר כך אפשר לשים אותם לחימום.
See lessיש גם סוגים שונים של נקנינקיות – הכי פשוטות כמו של זוגלובק וכו' הן למעשה כמעט מוכנות אז רק לתת להם צליה. מרגזים ונקניקיות של קצבים דורשות צליה ממושכת. אגב, כל נקניקית עוף חייב להיות מוכנה וצלויה לחלוטין בגלל חשש לסלומונלה.