מה שחשוב בנקניקיות זה לא להרוג אותן, תן להם מכת צליה טובה על האש ואחר כך אפשר לשים אותם לחימום. יש גם סוגים שונים של נקנינקיות - הכי פשוטות כמו של זוגלובק וכו' הן למעשה כמעט מוכנות אז רק לתת להם צליה. מרגזים ונקניקיות של קצבים דורשות צליה ממושכת. אגב, כל נקניקית עוף חייב להיות מוכנה וצלויה לחלוטין בקיראו עוד
מה שחשוב בנקניקיות זה לא להרוג אותן, תן להם מכת צליה טובה על האש ואחר כך אפשר לשים אותם לחימום. יש גם סוגים שונים של נקנינקיות - הכי פשוטות כמו של זוגלובק וכו' הן למעשה כמעט מוכנות אז רק לתת להם צליה. מרגזים ונקניקיות של קצבים דורשות צליה ממושכת. אגב, כל נקניקית עוף חייב להיות מוכנה וצלויה לחלוטין בקיראו עוד