0 אנונימי Asked: מרץ 2, 20202020-03-02T09:10:34+00:00 2020-03-02T09:10:34+00:00In: אוכל מתכונים מסעדות מרק נודלס וחזה עוף יפני – אפשר מתכון? 0 מרק נודלס וחזה עוף יפני – אפשר מתכון? אוכל יפנימרק יפנימרקיםמתכון חזה עוףמתכונים Related Questions מכירים קציצות צמחוניות עם הרבה חלבון לספורטאים? גוגל מוגל נוגדן כאבי גרון טבעי - האם זה נכון? ... מתכון חרוסת פירות מכירים? מתכון לריבת שזיפים מופלאה וקלה להכנה מתכון מרק עגבניות 1 Answer Voted Oldest Recent מערכת איפיינד 20 Questions 249 Answers 1 Best Answer 6k Points View Profile מערכת איפיינד 2020-03-02T09:11:36+00:00הוספה של answer on מרץ 2, 2020 at 9:11 am מצרכים 6 כוסות מרק עוף צלול 3 כפות מירין (ליקר אורז יפני) 250 גרם חזה עוף חתוך לפיסות קטנות 3 כפות רוטב סויה 6 עלי כרוב סיני חתוכים לרצועות ארוכות 2 גזרים חתוכים דק 8 פטריות חתוכות דק חופן עלי תרד טריים חצי קופסת נבטים 1 כף שמן שומשום 200 גרם נודלס ביצים לעיטור בצלים ירוקים פרוסים. אופן ההכנה בסיר יוצקים את המרק ומוסיפים סויה, מירין וחזה עוף, מבשלים 10 דקות. מוסיפים למרק כרוב, גזר, פטריות,תרד ונודלס, ממשיכים לבשל עוד כחמש דקות יוצקים שמן ומסירים מהאש. מוציאים את הנודלס מהמרק בכף מחוררת ומעבירים לקערית, מקשטים בבצל ירוק. ניתן לקשט כל מנה בפרוסות בטטה שנטבלו בבלילת טמפורה ופנקו וטוגנו. 0 Reply שיתוף Share Share on פייסבוק Share on Twitter Share on LinkedIn Share on WhatsApp Report לענות לשאלהלענות לשאלהלבטל תמונת נושא לבחור קובץ Browse Add a Video to describe the problem better. Video type Youtube Vimeo Dialymotion Facebook ביחרו סוג וידאו Video ID Put Video ID here: https://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs Ex: "sdUUx5FdySs". Answer Anonymously שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
מערכת איפיינד
מצרכים
6 כוסות מרק עוף צלול
3 כפות מירין (ליקר אורז יפני)
250 גרם חזה עוף חתוך לפיסות קטנות
3 כפות רוטב סויה
6 עלי כרוב סיני חתוכים לרצועות ארוכות
2 גזרים חתוכים דק
8 פטריות חתוכות דק
חופן עלי תרד טריים
חצי קופסת נבטים
1 כף שמן שומשום
200 גרם נודלס ביצים
לעיטור בצלים ירוקים פרוסים.
אופן ההכנה
בסיר יוצקים את המרק ומוסיפים סויה, מירין וחזה עוף,
מבשלים 10 דקות.
מוסיפים למרק כרוב, גזר, פטריות,תרד ונודלס, ממשיכים
לבשל עוד כחמש דקות יוצקים שמן ומסירים מהאש.
מוציאים את הנודלס מהמרק בכף מחוררת ומעבירים לקערית,
מקשטים בבצל ירוק.
ניתן לקשט כל מנה בפרוסות בטטה שנטבלו בבלילת טמפורה ופנקו
וטוגנו.