סושי עם לוקוס ואבוקדו – מישהו מכיר את המתכון?
סושי עם לוקוס ואבוקדו – מישהו מכיר את המתכון?
Read lessLost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
מתכון סושי עם לוקוס ואבוקדו מצרכים אורז 2 כוסות אורז עגול 2 כוסות מים 3 כפות חומץ 2 כפיות סוכר מלח לסושי 1 אבוקדו בשל 250 גרם פילה דג לוקוס טרי 6 דפי אצות וואסבי לרוטב 1/3 כוס סויה כפית וואסבי אופן ההכנה בסיר מתאים מניחים את האורז השטוף והמים, מרתיחים ומבשלים על להבה נמוכה כ- 20 דקות, כשהמים נספגו בRead more
מתכון סושי עם לוקוס ואבוקדו
מצרכים
אורז
2 כוסות אורז עגול
2 כוסות מים
3 כפות חומץ
2 כפיות סוכר
מלח
לסושי
1 אבוקדו בשל
250 גרם פילה דג לוקוס טרי
6 דפי אצות
וואסבי
לרוטב
1/3 כוס סויה
כפית וואסבי
אופן ההכנה
בסיר מתאים מניחים את האורז השטוף והמים, מרתיחים ומבשלים
על להבה נמוכה כ- 20 דקות, כשהמים נספגו באורז, להסיר מהאש,
בקערית מערבבים חומץ, סוכר, מלח, יוצקים על האורז ומערבבים
ומשהים בצד.
הכנת הסושי
את האבוקדו חותכים לרצועות דקיקות כנ"ל את הדג
פורשים את הבמבוק ומניחים מעליו דף אצות שוטחים עליו שישית מכמות האורז
משאירים שוליים ומהדקים את האורז ביד,
מורחים מעט חזרת (בזהירות היא מאד חריפה) מניחים לרוחב רצועות דג ואבוקדו.
מגלגלים את האצה בעזרת הבמבוק ומהדקים, מרטיבים מעט את השוליים הרחוקים
ומהדקים היטב.
אופן ההגשה
פורסים את גלילות הסושי שיצרנו לפרוסות ברוחב 2 ס"מ,
עורכים על צלחת הגשה נאה
מגישים בצלוחיות נפרדות לכל סועד מעט מרוטב הסויה ובצד וואסבי.
לגיוון הסושי ניתן להוסיף גזר, מלפפון ירוק וחמוץ פרוסים לרצועות דקיקות
להמיר את הלוקוס בדג סלומון.
מומלץ לרכוש את החומרים בחניות המתמחות ביבוא מזון מהמזרח.
See less